SCREAMING NOTE
Aku tak tahu ape2 la sengal!!!!!!!!!!!!!!
Monday, June 20, 2011 | 1:42 AM | 0 comments
Ini la jam aku!


Aku ade adik angkat kt skolah.Nme die ****.Die ni skrang awex EX aku.Name EX aku ni *****.So,nak dijadikan cerita...cite ni ad kne mengena dgn jam aku nih.Aku beli jam ni da lame dah.Kebetuln plak EX aku ni pon beli jam yang sama dengan aku.**** ni pon ape lagi...die pikir aku ade pape lagi dengan EX aku turh.Huhuhuhu!Diorg gadoh 3 hari sebab aku.Hahha!Tah pape tah.Aku baru smalam dpat twu psal hal nih.**** turh anta CHAT kt FB aku.Die ckp jam aku sama dgn pkwe ksygan die tu.So,dari situ lah aku dapat thu diowg gdoh sebb aku.Ape la...cemburu tak bertmpat.Bkan nyer nk siasat dlu.Ni la bdak skrang...Atoy... Kelas aku satu blog dgn EX aku nih.Tadi mase aku nk trun tngga..EX aku nan mmber die ape lgi perli la aku..Membe die ckp mcm nih!

Mmbe *****: *****2!Sekrg pkul brape?Hahaha!(konon nyer nak perli jam aku)
*****           : Ouh!Pkul 2 da...(layan jela)

(dalam hati aku nk jer ketuk pale diowg turh tpi sabar2!)

Panasnye aku!Skunk **** pon da beli jam cm turh.PARAH!Selalu sgt cemburu dengan aku.Bukan nyer aku nk pon pkwe die turh..Ish3...Hmmmm....pape pon aku malas nk lyan dak dua orang turh.Hahahahaha...itu saja!
TATA
TITU
TITI
~Ngeeeeee..^_^
Guitar Lover

Older Post | Newer Post
That's me!

Hello, I'm farha.
Follow | Dashboard | Twitter


Navigation


About Taggie Post


Chit Chat


Credit

Best View in : Google Chrome
Basecode :Hnie Yeollie
Top Button :AliaLJoe
Design by :MissPonti
Edited by :Farha

Music On


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
Ini la jam aku!


Aku ade adik angkat kt skolah.Nme die ****.Die ni skrang awex EX aku.Name EX aku ni *****.So,nak dijadikan cerita...cite ni ad kne mengena dgn jam aku nih.Aku beli jam ni da lame dah.Kebetuln plak EX aku ni pon beli jam yang sama dengan aku.**** ni pon ape lagi...die pikir aku ade pape lagi dengan EX aku turh.Huhuhuhu!Diorg gadoh 3 hari sebab aku.Hahha!Tah pape tah.Aku baru smalam dpat twu psal hal nih.**** turh anta CHAT kt FB aku.Die ckp jam aku sama dgn pkwe ksygan die tu.So,dari situ lah aku dapat thu diowg gdoh sebb aku.Ape la...cemburu tak bertmpat.Bkan nyer nk siasat dlu.Ni la bdak skrang...Atoy... Kelas aku satu blog dgn EX aku nih.Tadi mase aku nk trun tngga..EX aku nan mmber die ape lgi perli la aku..Membe die ckp mcm nih!

Mmbe *****: *****2!Sekrg pkul brape?Hahaha!(konon nyer nak perli jam aku)
*****           : Ouh!Pkul 2 da...(layan jela)

(dalam hati aku nk jer ketuk pale diowg turh tpi sabar2!)

Panasnye aku!Skunk **** pon da beli jam cm turh.PARAH!Selalu sgt cemburu dengan aku.Bukan nyer aku nk pon pkwe die turh..Ish3...Hmmmm....pape pon aku malas nk lyan dak dua orang turh.Hahahahaha...itu saja!
TATA
TITU
TITI
~Ngeeeeee..^_^

Older Post | Newer Post