SCREAMING NOTE
Nightmare!
Sunday, November 4, 2012 | 4:14 AM | 0 comments
Esok spm....esok spm...esok spm...mcm tu lh suara yg terngiang2 kt tlinga aku ni woi.Aku tak thu nk ckp ape ni.Tak terkata.Harap2 lh aku boleh tidur mlm ni.Gelabah punye psal hari ni aku mkn nasi 11 kali.Eh bukan makan tu tapi melantak!Hahaha.Aku harap dapat jwab dgn tenang...Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.Itu sahj lh.Bubye
Guitar Lover
Pro Cak Lempong Players
Monday, September 24, 2012 | 5:45 AM | 0 comments

Diorang ni memang betul betul pro.Macam mane lah diorang boleh ambil feel tu kan.Masa pertandingan smakin dekat.Ada tiga hari saje lagi untuk kitorang berlatih.Harap semuanya berjalan lancar.Lepas tengok diorang ni main ada semangat sikit.Sikit je lah yang lebih nya takut.Hahahaha.Aku rasa tertekan sangat sebab SPM pun makin hampir membunuh aku!Minggu ni memang aku banyak habiskan masa berlatih.Masa belajar kurang sangat.Harap harap tak mengganggu.Terasa juga letih nya tapi nak buat macam mane lagi.Aku terpaksa libatkan diri.Ini yang terakhir.Lepas ni aku akan tumpukan spenuhnya pada study.Tension sangat sangat!Aku boleh!Aku boleh!Tapi aku takut..................................bila aku takut aku lupa #kod!!!!!!!Giler aku macam ni!
Guitar Lover
Malam ini..
Friday, September 21, 2012 | 8:55 AM | 0 comments
Malam ni tiba tiba terasa nak post semula dalam blog yang agak lama aku tinggalkan.Kebelakangan ni tak ade apa pun cerita yang menarik tentang aku.Jadi budak tahun pperiksaan memang mnyeksakan.Siapa yang suka pperiksaan kan?Lebih2 lagi tahun akhir.Tak ade apa yang boleh buat selain tunggu waktu exam yang sebenar.Seolah2 memikul batu yang sangat besar di belakang.Masa ni lah banyak sangat dugaan yang datang.Harapan yang ramai orang letakkan pada aku ni terasa nak buang jauh2.Sampai hari ni tak ada orang yang betul betul boleh dengar masalah aku.Mungkin aku yang tak bersedia nak orang lain tahu apa yang aku rasa.Kalau pun aku nak luahkan apa yang aku rasa.Aku tak tahu pun dari mana nak mula 'n' akhirnya.Bagi aku tengok orang lain gembira tu lebih bermakna.Lagi2 seorang ibu yang betul2 ssah nak lahirkan aku dulu.Teman yang terbaik dalam hidup memang seorang ibu.Tapi bagi aku yang berbeza dari keadaan orang lain tak pernah lalui tu semua.Walaupun usia aku masih muda 'n' masa hidup aku belum jauh tapi di sebalik masa pendek tu banyak benda yang aku tak terfikir pun jadi.Dari situ lah buat aku jadi lebih matang...............
Guitar Lover
Semalam..
Sunday, June 3, 2012 | 11:51 PM | 0 comments
Hai kepda semua blogger (tibe2).Smlam agak penat sbb jlan jaoh.Yg pling menyedihkn "seorang diri".Bosan sgt stay KL.So wat kputusn blik esok je.Ingt nak amik phone tpi belom siap.Rindu giler kat phone tu.Hmm..nak buat mcam mne.Naik bas smpai seremban.Ingat kn nk naik bas biase je.Smpai2 je bas tu penuh giler2 lah.Aku pon crik tmpat dduk pkir skjp haha.Tgok jam dah pukul 2 sengah.Cpat2 pegi beli tiket bas trans.Agak terkjut sbb kne bratur pnjg giler lah.Nsib baik tiket 3.30 ade lgi.Fuh!(tarik nafas lega).Smbil tggu on call dgn die kjap hehe.Malu skit sbb org pndg aku gelak sorg2.Nak je ckap..HEY!AKU CALL ORG LAH!.Geram je.Biler dah nak smpai rmah aku try call rumah nk sruh amik.Aih..call2 xdapt.Rupenye pergi birthday party sppu aku..anisa nme nye.

Anisa & mamanye....
 Terpkse lah tggu lme kt situ.Ade plak mamat nih tnye jlan.Aku tak kesah.Ni x..smbil menyelam mnum air plak dah Malaih nak lyan.Aku sggup tggu smpai esok dari naik kereta die yg pdat dgn mamat2 mne tah.Giler ape!!!!Woi bang nk bgi tumpang tgok lh kereta tu dlu.ni padat cam tin sadin.Ade hati nak pelawa org naik.Haih..tak pham tol aku.Tu sje nak share.Mrepek kn cite aku.Bosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Guitar Lover
Period pain....
Monday, April 23, 2012 | 7:16 AM | 0 comments
Saaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 jer yg mmpu aku ckap..

SEKIAN :'(
Guitar Lover
Seharian bersama BLOG tercinta...
Sunday, April 1, 2012 | 7:35 AM | 0 comments
Assalamualaikum...tgok title da foyos kn?Hoho.Mne tak nye satu hari suntuk mengadap lappy je.Nak twu ape aku buat?Jeng!jeng!jeng!Tukar blogskin blog la.Haha.Naik kematu tangn aku.Aku pon tak kire dah brape byk dah aku tkar blogskin.Stop pun sebb dah penat.Kple pun dah pening.Penat sgt2 nk wt ble terlupe nk save url yg da edit.Teramat lah gamfang kn...Esok da skolah.Baju tak iron lagi..buku tak ssun...tali kasut tak pasang lgi...bla..bla...bla...bla...bla....Fuh!Time back as STUDENT!Ok lah ..nak iron bju ni....n wat kje2 yg xbrape nk penting 2..(berfesb0ok letew)HUHU......Bubye..Hey!Cinta itu..boley diumpamakan bagai mkn smbal belacan!Walau pedas hingga mengalir air mata..tapi msih mahu dimkn jua...

Motif nynyi lagu turh?=Tak tahu =,=

Hewhew..........
Guitar Lover

Older Post
That's me!

Hello, I'm farha.
Follow | Dashboard | Twitter


Navigation


About Taggie Post


Chit Chat


Credit

Best View in : Google Chrome
Basecode :Hnie Yeollie
Top Button :AliaLJoe
Design by :MissPonti
Edited by :Farha

Music On


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
Anisa & mamanye....
 Terpkse lah tggu lme kt situ.Ade plak mamat nih tnye jlan.Aku tak kesah.Ni x..smbil menyelam mnum air plak dah Malaih nak lyan.Aku sggup tggu smpai esok dari naik kereta die yg pdat dgn mamat2 mne tah.Giler ape!!!!Woi bang nk bgi tumpang tgok lh kereta tu dlu.ni padat cam tin sadin.Ade hati nak pelawa org naik.Haih..tak pham tol aku.Tu sje nak share.Mrepek kn cite aku.Bosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Period pain....
Monday, April 23, 2012 | 7:16 AM | 0 comments
Saaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 jer yg mmpu aku ckap..

SEKIAN :'(
Seharian bersama BLOG tercinta...
Sunday, April 1, 2012 | 7:35 AM | 0 comments
Assalamualaikum...tgok title da foyos kn?Hoho.Mne tak nye satu hari suntuk mengadap lappy je.Nak twu ape aku buat?Jeng!jeng!jeng!Tukar blogskin blog la.Haha.Naik kematu tangn aku.Aku pon tak kire dah brape byk dah aku tkar blogskin.Stop pun sebb dah penat.Kple pun dah pening.Penat sgt2 nk wt ble terlupe nk save url yg da edit.Teramat lah gamfang kn...Esok da skolah.Baju tak iron lagi..buku tak ssun...tali kasut tak pasang lgi...bla..bla...bla...bla...bla....Fuh!Time back as STUDENT!Ok lah ..nak iron bju ni....n wat kje2 yg xbrape nk penting 2..(berfesb0ok letew)HUHU......Bubye..Hey!Cinta itu..boley diumpamakan bagai mkn smbal belacan!Walau pedas hingga mengalir air mata..tapi msih mahu dimkn jua...

Motif nynyi lagu turh?=Tak tahu =,=

Hewhew..........

Older Post