SCREAMING NOTE
Semalam..
Sunday, June 3, 2012 | 11:51 PM | 0 comments
Hai kepda semua blogger (tibe2).Smlam agak penat sbb jlan jaoh.Yg pling menyedihkn "seorang diri".Bosan sgt stay KL.So wat kputusn blik esok je.Ingt nak amik phone tpi belom siap.Rindu giler kat phone tu.Hmm..nak buat mcam mne.Naik bas smpai seremban.Ingat kn nk naik bas biase je.Smpai2 je bas tu penuh giler2 lah.Aku pon crik tmpat dduk pkir skjp haha.Tgok jam dah pukul 2 sengah.Cpat2 pegi beli tiket bas trans.Agak terkjut sbb kne bratur pnjg giler lah.Nsib baik tiket 3.30 ade lgi.Fuh!(tarik nafas lega).Smbil tggu on call dgn die kjap hehe.Malu skit sbb org pndg aku gelak sorg2.Nak je ckap..HEY!AKU CALL ORG LAH!.Geram je.Biler dah nak smpai rmah aku try call rumah nk sruh amik.Aih..call2 xdapt.Rupenye pergi birthday party sppu aku..anisa nme nye.

Anisa & mamanye....
 Terpkse lah tggu lme kt situ.Ade plak mamat nih tnye jlan.Aku tak kesah.Ni x..smbil menyelam mnum air plak dah Malaih nak lyan.Aku sggup tggu smpai esok dari naik kereta die yg pdat dgn mamat2 mne tah.Giler ape!!!!Woi bang nk bgi tumpang tgok lh kereta tu dlu.ni padat cam tin sadin.Ade hati nak pelawa org naik.Haih..tak pham tol aku.Tu sje nak share.Mrepek kn cite aku.Bosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Guitar Lover

Older Post | Newer Post
That's me!

Hello, I'm farha.
Follow | Dashboard | Twitter


Navigation


About Taggie Post


Chit Chat


Credit

Best View in : Google Chrome
Basecode :Hnie Yeollie
Top Button :AliaLJoe
Design by :MissPonti
Edited by :Farha

Music On


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
Anisa & mamanye....
 Terpkse lah tggu lme kt situ.Ade plak mamat nih tnye jlan.Aku tak kesah.Ni x..smbil menyelam mnum air plak dah Malaih nak lyan.Aku sggup tggu smpai esok dari naik kereta die yg pdat dgn mamat2 mne tah.Giler ape!!!!Woi bang nk bgi tumpang tgok lh kereta tu dlu.ni padat cam tin sadin.Ade hati nak pelawa org naik.Haih..tak pham tol aku.Tu sje nak share.Mrepek kn cite aku.Bosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Older Post | Newer Post