SCREAMING NOTE
Bad day... :-(
Monday, July 4, 2011 | 9:04 AM | 0 comments
Hmmm..mcm2 yg jadi kt aku.First,ari sabtu ari 2 aku gadoh dengan udin.Sebab nye..mase ari sabtu tu die ad khatam silat.So,aku tggu la die.And then...aku ase ngantok.Aku anta la mesej kate nk tdow dulu.Pas 2 aku sruh la die kjut bile die balik nnti.Time aku nak tidow tu plak..akak angkat aku ajak lpak.Serius r...aku mang lupe giler nk bagi thu die.Aku terus kelua n x bawa fon plak 2.Aku balik kul 12.Bila aku balik aku terus tgok fon aku tapi satu mesej pon xde.Aku tggu jela.Tggu punye tggu aku pon tertidur.Bile aku terjage kul 5 pagi tu.Aku pun cuak r takot die mara tapi satu mesej pon xde.Rupenye die pon tidur.letih agaknye.Aku plak x sengaje mrah die.Hmmm...mcm2..Bile da stat gdoh ari sabtu 2,smpai la ari ni ad jer bnde yg xkene.Sedih sangat2...Tadi die xskolah..So die bkak la fb aku.Pas die bkak fb aku 2.Die trus jer badmud xpsal2 je.Mgkin die jeles banyak laki yg mesej aku tpi aku xpnah pon lyan diowg 2 sume.Ni pon kitowg nga gdoh lgi.Tadi die bru jer ckap kt yg mmber die ckap die 2 xpndai jge awex.Ape salah aku.Ape yang aku wat??!!!!!!!!!!!ni sume sebb fb.!!!!Ade jer msalah.Nk ngis pon xgune......Ape pon..aku hrap sangat die brubh cm dlu.Sal0o bergurau..senyum..Sekarang ssh sangt die nk senyum...Pela aku nk wt ni.B TOLONG LAH JANGAN MACAM NIE!!!!
Guitar Lover

Older Post | Newer Post
That's me!

Hello, I'm farha.
Follow | Dashboard | Twitter


Navigation


About Taggie Post


Chit Chat


Credit

Best View in : Google Chrome
Basecode :Hnie Yeollie
Top Button :AliaLJoe
Design by :MissPonti
Edited by :Farha

Music On


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com