SCREAMING NOTE
Suke!Suke!Suke!
Monday, August 1, 2011 | 7:14 AM | 0 comments
Tadi mse tengah dduk2 termenung...teringat Aishah(my BFF) ckp yg die nak bgi coklat sbelom die balik ostel tpi mse tu dah petang sgt.Dalam hti aku ckap tak mgkin la die nak bgi da petang2 cm ni coz mybe die dah blik ostel.Tibe2 ade orang bgi salam.Rupenye jiran die datang bawa stu plastik.Bile aku bukak.Wah!sukenye....ade coklat!Hihi.Sayang kau la echa!Besar nye cklat.....Hmmm..rindu plak dekat die.Dari kecik kitorang kawan tibe2 die pindah sekolah lain plak.Mase mule2 die pindah dulu.Macam orang giler aku kat sekolah tu coz die lah satu2 nye kawan baik aku.Tapi dah lame2 aku dah boleh bawa diri.Sorang2 pon jadi pangai giler aku nih.Huhu.Wlaupon kitorang dah jaoh cam nih still contact lgi.Biler aku dpat twu jer die balik aku terus gi umah die.Kalau die tak ckap die blik aku memang mrah giler2.Kalau aku ade msalah aku saloo citer kat die.Die pon same.Tapi skunk kitowang dah jaoh plak.Tak pelah...tak lame jer lagi nak abis skola.Die saloo pesan kat aku belajar btol2 coz aku nakal sikit kat skolah.Hahaha..Die ade ajak aku pindah sekolah die.Tapi aku tak nak lah coz kne dok ostel lah.Aku tak biasa.Aku dah biasa bebas mcam nih.Aku tak boleh terikat dgn praturan klu x msti aku memberontak!Ish3...bahaye2...Kalau aku nak dok ostel pon mom aku tak akan bgi punyelah.Biler aku ckap pasal nih...jwapan die tetap sme.."Tak payah lah dduk asrama tu.Nanti kakak sakit susah..."Hmmmm....nak tak nak kene lah dengar ckap die.Tak pelah..belajar mne2 pon sme jer.Yang penting USAHA!!!!!

COKLAT!


Guitar Lover

Older Post | Newer Post
That's me!

Hello, I'm farha.
Follow | Dashboard | Twitter


Navigation


About Taggie Post


Chit Chat


Credit

Best View in : Google Chrome
Basecode :Hnie Yeollie
Top Button :AliaLJoe
Design by :MissPonti
Edited by :Farha

Music On


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
COKLAT!




Older Post | Newer Post