SCREAMING NOTE
???????????
Friday, September 2, 2011 | 4:37 AM | 0 comments
Tak tahu kenape tibe2 aku rase rindu nk online dengan die.Sejak gadoh pasal fb ni ari turh kitorang dah xpenah online sme2 lagi.Die pon dah xpenah ajak aku online same2 dengan die.Mungkin die tak suke kot online dengan aku.Sekarang ni lau die nak online die senyap2 jer.Aku tak marah tapi tak nak ker online same2 macam dulu????Biler aku online fb jer rase macam kosong jer...Xder makne.Sunyi jer fb die.Kalau aku antar im-chat pon die tak balas lagi dah.Hnatar ape2 kat wall die pon xder respon langsung.Sekurang-kurg nyer like ker..Hmmm...senang lah sikit hati aku nih.Tapi tak pe lah.Yang penting kitorang tak gadoh sal fb lagi.Aku tak nak bertekak dengan die.Asal kan die hapy tu pon da cukup bagi aku.Maybe aku jeles kot tgok orang len dengan pakwe die.Aku memang tak patot rase macam ni.Kalau aku cakap tak rase pape tipu lah kan?Pape pon senyap jelah...
Guitar Lover

Older Post | Newer Post
That's me!

Hello, I'm farha.
Follow | Dashboard | Twitter


Navigation


About Taggie Post


Chit Chat


Credit

Best View in : Google Chrome
Basecode :Hnie Yeollie
Top Button :AliaLJoe
Design by :MissPonti
Edited by :Farha

Music On


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com