SCREAMING NOTE
About my Mom..
Monday, October 24, 2011 | 6:02 AM | 0 comments
My MOM!
Nak cite sal my mom.Aku pggil die ibu.Die ibu yang sangat sporting dan sangat garang.Hihu.Die memang garang.Kali terakhir aku kne bantai nan die mase umo satu tahun cam tu r.Sampai skunk aku ingat.Sejak tu sepatah pon aku tak penah lawan cakap die.Lagi2 tggikan suare.Memang tak r.Act...dari kecik aku tggal nan grand aku.Tu yang jdik terlbih2 mnje.Hihi.Aku stay nan grand aku sebab ade krisis dalam fmily aku.Kalau nak tahu ayah n ibu aku dah bercerai but still jadik mmber.Ibu n ayah aku muda lagi tapi taklah muda sangat.Dalam lingkungan 30-an.Tapi kan diorang best sangat.Aku nih anak first n cucu first dalam fmily ni.Aku dok nan grand sbelah ayah aku.Grand aku tak yah cakap arh!Memang baik giler2 r aku cakap.Ape aku nak sumenye dapat.Anak grand aku ade 5 orang termasok ayah aku yg funny turh.Hohoho.Makcik2 aku da anggap aku cam adik dioarng.Pakcu aku pon same.Ramai orang ingat die abang aku tapi die memang cam abang aku po.Die memang control action aku kat sini.Tapi aku tak kan wat hal pon coz family ni jage aku dengan baik.Ini intro jer.Haha.Now,aku nak cerita sal ibu aku.Die ni kcik jer orang nye.Macam aku ni.Tapi aku lagi tggi dari die.Hhahah.Sekarang die stay at Kajang.Aku tggu abis SPM barulah stay nan die.Tapi lau cuti2 sekolah tu aku datanglah sane.Merayau2.Aku ni mang kaki rayau.Tak leh nak dok diam.Die dah kawin lain.Ayah aku pon same.Seriously!ibu n ayah tiri aku memang baik!Baik sangat!So sekarang i have a hapening family!!!!Aku ni jenis tak kesah.Aku wat hal aku jer.Yang penting ayah n ibu aku sihat.Aku ngaku....dulu memang lah sedih.Tapi sekarang tak lagi.Ibu aku memang kuat semangat.Semua nye die tempuh sorang2.Grand aku cakap aku macam ibu aku.Aku kuat!Walaupon fmily berpecah belah tapi aku tak penah mengeluh..lagi2 ptus ase.So..ibu aku adlah idola aku!!!!!Dulu hidop ibu susah.Alhmdulillah..sekarang ibu dah ade kerjye sndri.Dah ade hidop yang lebih baik.Ibu suruh aku belajar betul2.Aku memang blajar betul2!!!!Aku tak kan hampakan die.Biler aku gagal.Ibu kate tak pe..cube lagi.Wau!Ibu ni betul2 pembakar semngat aku!Tu jelah yang aku nak cerita.Ade banyak lagi.Tapi aku tak tahu nak mula dari mne.Hahaha...So...thats my best MOM!


Ni gambar GRAND aku mase muda2 dulu..hiho

SORY GAMBAR AYAH TAKDER :'(
Guitar Lover

Older Post | Newer Post
That's me!

Hello, I'm farha.
Follow | Dashboard | Twitter


Navigation


About Taggie Post


Chit Chat


Credit

Best View in : Google Chrome
Basecode :Hnie Yeollie
Top Button :AliaLJoe
Design by :MissPonti
Edited by :Farha

Music On


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
My MOM!
Nak cite sal my mom.Aku pggil die ibu.Die ibu yang sangat sporting dan sangat garang.Hihu.Die memang garang.Kali terakhir aku kne bantai nan die mase umo satu tahun cam tu r.Sampai skunk aku ingat.Sejak tu sepatah pon aku tak penah lawan cakap die.Lagi2 tggikan suare.Memang tak r.Act...dari kecik aku tggal nan grand aku.Tu yang jdik terlbih2 mnje.Hihi.Aku stay nan grand aku sebab ade krisis dalam fmily aku.Kalau nak tahu ayah n ibu aku dah bercerai but still jadik mmber.Ibu n ayah aku muda lagi tapi taklah muda sangat.Dalam lingkungan 30-an.Tapi kan diorang best sangat.Aku nih anak first n cucu first dalam fmily ni.Aku dok nan grand sbelah ayah aku.Grand aku tak yah cakap arh!Memang baik giler2 r aku cakap.Ape aku nak sumenye dapat.Anak grand aku ade 5 orang termasok ayah aku yg funny turh.Hohoho.Makcik2 aku da anggap aku cam adik dioarng.Pakcu aku pon same.Ramai orang ingat die abang aku tapi die memang cam abang aku po.Die memang control action aku kat sini.Tapi aku tak kan wat hal pon coz family ni jage aku dengan baik.Ini intro jer.Haha.Now,aku nak cerita sal ibu aku.Die ni kcik jer orang nye.Macam aku ni.Tapi aku lagi tggi dari die.Hhahah.Sekarang die stay at Kajang.Aku tggu abis SPM barulah stay nan die.Tapi lau cuti2 sekolah tu aku datanglah sane.Merayau2.Aku ni mang kaki rayau.Tak leh nak dok diam.Die dah kawin lain.Ayah aku pon same.Seriously!ibu n ayah tiri aku memang baik!Baik sangat!So sekarang i have a hapening family!!!!Aku ni jenis tak kesah.Aku wat hal aku jer.Yang penting ayah n ibu aku sihat.Aku ngaku....dulu memang lah sedih.Tapi sekarang tak lagi.Ibu aku memang kuat semangat.Semua nye die tempuh sorang2.Grand aku cakap aku macam ibu aku.Aku kuat!Walaupon fmily berpecah belah tapi aku tak penah mengeluh..lagi2 ptus ase.So..ibu aku adlah idola aku!!!!!Dulu hidop ibu susah.Alhmdulillah..sekarang ibu dah ade kerjye sndri.Dah ade hidop yang lebih baik.Ibu suruh aku belajar betul2.Aku memang blajar betul2!!!!Aku tak kan hampakan die.Biler aku gagal.Ibu kate tak pe..cube lagi.Wau!Ibu ni betul2 pembakar semngat aku!Tu jelah yang aku nak cerita.Ade banyak lagi.Tapi aku tak tahu nak mula dari mne.Hahaha...So...thats my best MOM!


Ni gambar GRAND aku mase muda2 dulu..hiho

SORY GAMBAR AYAH TAKDER :'(

Older Post | Newer Post