SCREAMING NOTE
Sakit..................
Sunday, October 2, 2011 | 4:18 AM | 0 comments


Tak tahu nak cerita kat siapa.Hmmmm...gaduh lagi dengan die.Salah aku ke?Aku ke?Malam tadi dari pukul 8 sengah die tak balas mesej aku.Kenape?Ade hal ke?Kenape tak cakap?Susah ke nak bagi tahu?Sume soalan ni ade dalam kepala aku.Tapi satu soalan pun die tak jawab.Lepas aku cakap nak wat super saver die trus tak balas.Malam tu dalam hujan aku pegi beli topup.Aku tunggu sampai pukul 12.Walaupon badan rase macam tak larat jer.Aku tunggu jugak.Lepas turh teroz wat super saver.Satu mesej aku pon die tak balas.Call lagi la tak berjawab.Sakit sangat hati ni.Sekurang2 nya...cakap lah nak pegi mne.Tak de lah aku tertunggu2.Aku teroz off fon.Aku takot aku marah die.Aku tak nak marah die.Pukul 4 pagi tu aku on balik fon.Ade dua mesej n satu miscall.Tu jer?Kalau aku kat tempat die.Aku takot sangat die marah sampai kan berkli2 aku mntak maaf.Tapi die...........macam xade ape2 yang berlku.Mgkin lelaki lain.Hmmm..satu malam aku tak tido.Dari pagi sampai lah petang aku tunggu mesej die.Tak pernah jaoh pon dari fon.Tapi satu mesej pon xde.Tibe2 hati aku lembut.Aku mengalah.....Aku antar mesej tapi die tak balas.Mgkin die sbuk.Banyak kali aku call tapi tak berjwab.Pkul 6 petang tdi tibe2 teringin nk dengar suare die.Aku cube call lagi.Die matikan.Rase happy sangat die da perasan mesej aku.Tapi....................die macam tak der mood jer.Die marah ker?Die kater tengah sembang dengan mak die so aku stop call die.Die tanye nak mesej ker?Nak sangat2.....Tapi kenape tanye macam turh?Tak nak mesej ker?Mud aku terus brubah.Pasal malam tadi pon xok lagi.Aku nak luahkan kat die.Die kate die malas nk fikir semua nih.Hmmmm.....Rase nak nangis jer bile die jawab macam tu.Tadi aku tanye pasal malam tadi tapi die tak jawab.Akhir skali aku cakap aku nak tido......aku letih....aku tunggu........................................................................tapi tak der jugak mesej die.Aku off fon smpai lah sekarang.Tak pe lah ..mgkin die letih kot asyik nak lyan krenah aku jer.Aku plak asik nak mesej jer.Selalu sangat kacau die.Die pnah cakap die tak tahan klau hari2 tidur lewat mesej dengan aku.Bile die cakap macam tu.Rase serba salah sangat2.Banyak kali aku padam mesej nak hantar kat die.Aku tak nak die letih.Die da nak exam.Aku pon da nak exam tapi tak der semangat nk blajar lau die tak der.Tidur pon slalu lewat.Tak pe lah.Ape salah nye lau kdang2 aku berkorban untuk die.Mungkin aku banyak sangat fikir pasal die.Hmmmmm.....
Guitar Lover

Older Post | Newer Post
That's me!

Hello, I'm farha.
Follow | Dashboard | Twitter


Navigation


About Taggie Post


Chit Chat


Credit

Best View in : Google Chrome
Basecode :Hnie Yeollie
Top Button :AliaLJoe
Design by :MissPonti
Edited by :Farha

Music On


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com