SCREAMING NOTE
Love this watch....
Sunday, November 6, 2011 | 4:21 AM | 0 comments


See!Aku suka sgt jam LED.Act,jam tu aku nak bgi my boifie as present birthday dia.So,sbelum nak bgi tuh try r tnye dia suka tak jam LED.Tup2!Dia kate tak berapa suka.So,aku batalkan jelah niat aku tuh.It so k lah sayang..nevermind.Lgi pon klu nk beli jam nih kne pos kt die.Pos tu plak belom tntu ley smpai kn.Lagi pon bifday die dah lpas pon.Next time!Aku try crik present yg lbih baik n bley memuaskan hti die.I'll try my best next year!That's all from me.So..korang ley lah tgok collection LED WATCH kt bawah ni.Enjoy your self.......



Tis one aku sal0o pkai bila nak pegi sekolah...^_^


1000100101 LED WATCH

TokyoFlash Tibida LED WATCH






Nice one!















































Guitar Lover

Older Post | Newer Post
That's me!

Hello, I'm farha.
Follow | Dashboard | Twitter


Navigation


About Taggie Post


Chit Chat


Credit

Best View in : Google Chrome
Basecode :Hnie Yeollie
Top Button :AliaLJoe
Design by :MissPonti
Edited by :Farha

Music On


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
Tis one aku sal0o pkai bila nak pegi sekolah...^_^


1000100101 LED WATCH

TokyoFlash Tibida LED WATCH






Nice one!
















































Older Post | Newer Post