SCREAMING NOTE
RENDANG AYAM....
Saturday, November 5, 2011 | 11:28 PM | 0 comments




Sedap kan????

Firstly..I wish 
to all MUSLIMS in tis world.Honestly...raye thun nih sangat sedih sebb tak dapat beraya dgn my GRANDS sebab nye diorg dah pon selamat brada di MEKAH menunaikan haji.So,korang dah tgok kn title kt atas 2."RENDANG AYAM".Aq bkan lh nak cite psal sjarah rendang ayam.Haha.Aq yg tak pernah masak rendang tibe2 semalam tergerak hti aq nak masak.Bkan tak pernah msak tpi sbelom just tlong2 jer kt dapur.Even dah hari nih raye kan so semalam aq bertungkus lumus masak rendang.Alhmdulillah...jadik jgak rendang aku 2.Nak tahu mcm mne rupenye..?Korang back to the top.Itulah rupe rendang ayam aq.Nmpak sdapkan?Kan2?HUHU....Jadi kat sni nk ucaplah time ksih kpda my MOM n MISS GOOGLE sbb tlong bgi idea nak msak rendg tuh.Mule memg tak yakin.Masak ala2 simple n sempoi.Yeah!itulah rendg anak dra yg tak berapa pndai memasak.Hohoho.Patut nye raye korban nih masak rendang daging..aku pi masak rendang ayam.Lantak pi lah.Yang penting rendg.!!!Itu saje dari aku....


SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA







Guitar Lover

Older Post | Newer Post
That's me!

Hello, I'm farha.
Follow | Dashboard | Twitter


Navigation


About Taggie Post


Chit Chat


Credit

Best View in : Google Chrome
Basecode :Hnie Yeollie
Top Button :AliaLJoe
Design by :MissPonti
Edited by :Farha

Music On


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
Sedap kan????

Firstly..I wish 
to all MUSLIMS in tis world.Honestly...raye thun nih sangat sedih sebb tak dapat beraya dgn my GRANDS sebab nye diorg dah pon selamat brada di MEKAH menunaikan haji.So,korang dah tgok kn title kt atas 2."RENDANG AYAM".Aq bkan lh nak cite psal sjarah rendang ayam.Haha.Aq yg tak pernah masak rendang tibe2 semalam tergerak hti aq nak masak.Bkan tak pernah msak tpi sbelom just tlong2 jer kt dapur.Even dah hari nih raye kan so semalam aq bertungkus lumus masak rendang.Alhmdulillah...jadik jgak rendang aku 2.Nak tahu mcm mne rupenye..?Korang back to the top.Itulah rupe rendang ayam aq.Nmpak sdapkan?Kan2?HUHU....Jadi kat sni nk ucaplah time ksih kpda my MOM n MISS GOOGLE sbb tlong bgi idea nak msak rendg tuh.Mule memg tak yakin.Masak ala2 simple n sempoi.Yeah!itulah rendg anak dra yg tak berapa pndai memasak.Hohoho.Patut nye raye korban nih masak rendang daging..aku pi masak rendang ayam.Lantak pi lah.Yang penting rendg.!!!Itu saje dari aku....


SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA








Older Post | Newer Post