SCREAMING NOTE
Silap masuk toilet...!!!!
Monday, November 7, 2011 | 5:52 AM | 1 comments


See the title!!!Eh..eh..eh...bukan aku lar.Alkisah.......sorang mamat ni salah masuk tandas.Nasib lah aku tah mnjerit.ni nk story2 ni.Satu hari tuh aku gi toilet dkat shell.Time aku masuk tuh ramai lah jgak orang.Yang pasti aku tak salah masuk tandas coz rmai gurl kat dlam tu k..Selesai je.Aku kelua lh.Kua2 je...aku sorang jer dalam tndas turh.Kan biase nye cermin aku berhdpan dgn toilet2 tu kan.Korg mcti prasan.LIKE THIS!


Lebih kurang mcm ni lh.Ni aku curik dari cik GOOGLE....muehheheheh....

Tengah2 btol kan tdung.Tibe2 sorang mamat keluar dari belakang aku.Aku terkjut sgt2.Time die tak perasan aku lgi.Aku wat bdoh jelah.(Dengan niat nak wat die malu hahahahahaha!).Lepas jer die tgok aku muke die memng terkjut giler2!Haha.Time 2 ade dialog.

Mamat tuh! : Eh!Dik?Ni toilet prempuan ea?
Aku            : Ye r! (Jawab dengan selamba..pdahal than gelak)


Die pon ape lagi berlari kelua smbil ttup muke.Die kelua jer kne b00ooo dgn mmber2 jer.I guess umor die around 20-an.Mybe...Biler aku kelua jer.Die ttup muke.Hahhaha.Ape da...memalukan btol.Anyway....shell 2 pon slah jgak letak signboard kcik bebeno.Aish!Lain kli letak besar2 ye.Tak delh incident ni berlku lgi kn.Ha!da lah salah msok toilet.Pastu mntak num phone aku plak tuh.Sah!tak thu malu.Ptotlah slah msok tndas.Pdan lah muke ko mat!!!!





Guitar Lover

Older Post | Newer Post
That's me!

Hello, I'm farha.
Follow | Dashboard | Twitter


Navigation


About Taggie Post


Chit Chat


Credit

Best View in : Google Chrome
Basecode :Hnie Yeollie
Top Button :AliaLJoe
Design by :MissPonti
Edited by :Farha

Music On


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
Lebih kurang mcm ni lh.Ni aku curik dari cik GOOGLE....muehheheheh....

Tengah2 btol kan tdung.Tibe2 sorang mamat keluar dari belakang aku.Aku terkjut sgt2.Time die tak perasan aku lgi.Aku wat bdoh jelah.(Dengan niat nak wat die malu hahahahahaha!).Lepas jer die tgok aku muke die memng terkjut giler2!Haha.Time 2 ade dialog.

Mamat tuh! : Eh!Dik?Ni toilet prempuan ea?
Aku            : Ye r! (Jawab dengan selamba..pdahal than gelak)


Die pon ape lagi berlari kelua smbil ttup muke.Die kelua jer kne b00ooo dgn mmber2 jer.I guess umor die around 20-an.Mybe...Biler aku kelua jer.Die ttup muke.Hahhaha.Ape da...memalukan btol.Anyway....shell 2 pon slah jgak letak signboard kcik bebeno.Aish!Lain kli letak besar2 ye.Tak delh incident ni berlku lgi kn.Ha!da lah salah msok toilet.Pastu mntak num phone aku plak tuh.Sah!tak thu malu.Ptotlah slah msok tndas.Pdan lah muke ko mat!!!!






Older Post | Newer Post