SCREAMING NOTE
Pink Bloggie??????
Thursday, December 15, 2011 | 5:08 AM | 0 comments
Act..aku tak suke wrne pink sgt tp tah ape mimpi aku tkar blog aku jdi wrne pink (dlm hti ad tman la katekn).Hmm..xsmestinye wrne pink melmbgkn seseorg itu lembut,gedik,sopan, n mcm2 lg lh.Memg btol wrne tu kdg2 melmbgkn sifat seseorg tpi tak semua nya mcm turh.Btol x?Aku wat statement ni sbb ade org tnye mcm2 soalan like 'u ni pinky ke?','u ni feminin ke?',u ni cm gedik je..'.What th fish!!!Sory..emo plak (mud x bek letteww).Ok bye.........
Guitar Lover

Older Post | Newer Post
That's me!

Hello, I'm farha.
Follow | Dashboard | Twitter


Navigation


About Taggie Post


Chit Chat


Credit

Best View in : Google Chrome
Basecode :Hnie Yeollie
Top Button :AliaLJoe
Design by :MissPonti
Edited by :Farha

Music On


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com