SCREAMING NOTE
CHEMISTRY
Sunday, February 26, 2012 | 6:42 AM | 0 comments


I mean chemistry subject.Memndgkn aku memg ni subjek wjib yg aku kne amik serius.Mase fom 4 aku memg tak penah nk llus subjek ni.Susah sangat2.Tapi tah ape mmpi aku tbe2 nk study betul2.Alhmdulillah...februari test ari tu aku llus.And sejak dri hri tu lah.Cikgu fokus kt aku.Pntang sebut xfaham...terus dtang kt meja aku.Aku rase aku dah nmpak arah tuju aku.Start dari lulus tu la aku exited nk blajar subjek nih.Hope dlm spm nnti aku bley skor A+.AMINN............................

Guitar Lover

Older Post | Newer Post
That's me!

Hello, I'm farha.
Follow | Dashboard | Twitter


Navigation


About Taggie Post


Chit Chat


Credit

Best View in : Google Chrome
Basecode :Hnie Yeollie
Top Button :AliaLJoe
Design by :MissPonti
Edited by :Farha

Music On


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com