SCREAMING NOTE
Salam Maulidur Rasul..(Jumaat Lepas_10 Feb)
Monday, February 13, 2012 | 6:08 AM | 0 comments


Aku takde la nak cite pasal maulidur rasul.Bukan tahu sangat pon.Hihi..Tapi ade lah twu sikit2 kn.Mcam biase lah..kat sekolah mesti ade ceramah psal maulidur rasul kan.Tapi buat pertama kali nya hati aku betul2 tersentuh.Sbelom ni bukan lah tak menghayati betul2 kisah nabi ni but penceramah kali ni agak berbeza.Ape bezany?Ha..ni nk story ni.Mule die masuk dalam dewan (penceramah tula) nmpak mcam tak best je.Then..biler die start bercerita agak bosan.Mula lh syaitan2 bergayut2 kt bulu mata aku nih.Selalu nya student nak penceramh yg funny n sempoi je.Tak de lah kaku je kat atas stage tu kan.Bile kelua je loghat negeri sembilan die tu..da tahu sangat dah sah2 penceramah ni funny.Haha..Comel sangat ustaz tu.Kecik molek je orang nye.Lepas je die hbis bercerita..die kate nak nynyi kan stu lgu.Tapi takde lah SATU lagu.Haha..sikit aje.Die ckap die pnah nynyi lagu tu mase die study kat UNIVERSITI AL-AZHAR!Ha amik kau..masing2 wat muke terkjut n mlut yng sdikit ternganga.But seriously suare die betul2 sedap.Smpai sekarang terngiang2 kat telinga aku nih.Satu dewan senyap bile die mula nynyi.Ape yg die nak smpai kan tu memg betul2 masuk lah dalam jiwa kitorang nih.Rase sebak pon ade gak.Aku tak dapt nak record sebb tak bwak phone hari tu.Ish..rugi2....
Guitar Lover

Older Post | Newer Post
That's me!

Hello, I'm farha.
Follow | Dashboard | Twitter


Navigation


About Taggie Post


Chit Chat


Credit

Best View in : Google Chrome
Basecode :Hnie Yeollie
Top Button :AliaLJoe
Design by :MissPonti
Edited by :Farha

Music On


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com