SCREAMING NOTE
My Birthday!!!!!!(21 MAC 1995)
Tuesday, March 20, 2012 | 9:39 PM | 0 comments
Today i am 17 years old!!!!!Rase mcam x percye (da tue aku nih).Terharu sgt2 bile my bestie wish my bifday.Die call n nynyi kn untk aku kuat2 wlaupon die dkat hostel skrg.Dielh kwan baik yg xde ganti.Mlam tdi rase agak cuak bile my blackberry tak wish lagi.Dlam hati...mesti die xingt!msti die tak ingat!Sangt lh sakit hati die boleh mkan2.EEe!kau memg!Tapi aku just buat mcam biase.And then aku call die...(untunglh dpat call free) rase sedih sgt2 klu die tak wish.Tapi aku silap..die wish aku hehehe...Saje nak wat aku suspen.Huh!SAYANG KAU BESAR PUNYE!Sbelom ni memg die pnah lupe sbab mse turh kitorang memg tak serius lagi.Memg rase nak sekeh2 kple die sebb buat aku gelabah mlam tdi.Hehe...bdwy thank you so much sayang.Mesti pelik kn...sekrg pkul 12:26 pm but i'm at home now!Ya..tak pegi sekolah sebb keadaan tak mengizinkan.Hey!bukan sebb takot kene baling telur and tpung kat sekolah k!!!(Ade lah jugak ase cm 2).Org sakit memg terpkse kne ponteng skolah slalu.Hmmm...nak wat cm ni.Memg tgah rsau sbb tahun ni spm.Ha..sbut sal spm..hari result bdak thun lpas kelua kn?GUD LUCK!Mesti korang nervous kn.Thun dpan gliran aku la plak.Eh dah terbabas dari title ni.Huhuhu(Jauhkan spm...jauhkn spm...jauhkan spm...!!!).Even dah dpat call free ni.Rajinlh aku nk menelepon kwn2 aku (teruk nye bhase).Tadi baru lpas call my classmate.Name die syidah.Die dduk sbelah aku.Sangt lah merana biler aku tak datng skolah weeeee!!!!Die ckap budak kelas ade yg bgi hadiah.Ape 2?Katak ke?hahahaha..Diorg just letak bwah meja aku.Tadi call pon brebut2 nak ckap dgn aku.Pape pon thanks kwan2 sebb hiburkan aku yg tengah sakit nih.SAYANG KORANG!Same gak mmbe2 kt fb 2.Wlaupon korang tak kenal aku tapi still wish.Terhibur sikit hati nih.Ok..that's all...Hope my life will be nice and always got blessing from ALLAH..Amin...
Guitar Lover

Older Post | Newer Post
That's me!

Hello, I'm farha.
Follow | Dashboard | Twitter


Navigation


About Taggie Post


Chit Chat


Credit

Best View in : Google Chrome
Basecode :Hnie Yeollie
Top Button :AliaLJoe
Design by :MissPonti
Edited by :Farha

Music On


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com